25-12-08

Season 4. (1987)

4 allo

4.1 "Prisoners of War "
René, Kol. Von Strohm en Kapt. Geering zitten nog steeds in het krijgsgevangenenkamp. Ze zijn van plan om zich een weg naar buiten te graven, terwijl op hetzelfde moment Herr Flick en Von Smallhausen via een tunnel naar binnen proberen te geraken…

4.2 "Camp Dance"
Tijdens een variétéshow in het kamp slagen René en Co er met de hulp van Gruber eindelijk in om te ontsnappen. De Britse piloten zijn hen ook gevolgd, al was dat niet de bedoeling. Ondertussen heeft Maria zich als een postpakket van het Rode Kruis laten versturen, en is Kapt. Geering per vergissing door het communistische verzet naar Engeland gesmokkeld

4.3"Good Staff Are Hard to Find"
Het verzet stuurt een nieuwe dienster naar het café: Mimi, een fanatiek meisje met een bloedhekel aan de Duiters. Kolonel Von Strohm krijgt het bevel over een groep Italianen, met Kapitein Bertorelli als verbindingsofficier. 

4.4 "The Flying Nun"
Herr Flick verdenkt de kolonel en generaal Von Klinkerhoffen ervan een aanslag te beramen op Hitler. Verkleed als vrouw infiltreert hij het bureau van de kolonel om er afluisterapparatuur te plaatsen. Het gerucht doet de ronde dat de Duitsers van plan zijn om Engeland binnen te vallen. René doet verwoede pogingen om radiocontact te leggen met Engeland. Monsieur Alphonse ziet hoe René stoeit met Yvette en besluit dat Edith terug ‘vrij’ is.

4.5 "The Sausage in the Trousers"
Generaal Von Klinkerhoffen arresteert Irma von Kinkenrotten alias Herr Flick. De spionagecamera uit Londen komt terecht in een wijngaard waar de boeren weigeren verder te werken uit angst voor de communisten. Ondertussen wordt René overstelpt met worsten allerhande, die schilderijen, batterijen, dynamiet en zelfs look bevatten.

4.6 "The Jet Propelled Mother-in-law"
René wordt gearresteerd door de Duitsers. De kolonel wil een fatsoenlijke uitleg voor de worst met explosieven. De spionagecamera van het verzet komt in de wijngaard van Monsieur Alphonse terecht. Verre van ideaal gezien de wijngaard opgevorderd is door de bezetters.

1987

24-12-08

Season 3. (1986)

3 allo

3.1. The Knicked Knockwurst
De gestapoworst van Herr Flick wordt ontvoerd door het communistisch verzet. Michelle heeft plannen om de verstopte piloten te helpen.

3.2. Gruber Does Some Mincing
René moet de hulp inroepen van Monsieur Leclerc om Monsieur Alphonse terug te betalen. Wanneer Alphonse begint met het valse geld uit te geven loopt het één en ander mis. De hond van Gruber komt opdagen met een worst...

3.3. The Sausage In The Wardrobe
Maria wordt opgesloten op bevel van general von Klinkerhoffen. Nogal wat mensen willen de echte worst vervangen door een valse.

3.4. Flight Of Fancy
Nu René het schilderij terug in handen heeft, kan hij opnieuw proberen om de twee piloten veilig in Engeland te krijgen. Er is echter een klein probleem: het oude vliegtuig dat hiervoor gebruikt wordt staat helemaal achteraan in het museum.

3.5. Pretty Maids All In A Row
Wanneer Herr Flick tijdens een afluisteroperatie verneemt dat de Britse piloten in het dorp zijn, verkleed als Franse dienstmeisjes, besluit hij om zelf als dienstmeisje naar het café te trekken.

3.6. The Great Un-escape
Na het mislukte tunnelplan belanden heel wat ongenode gasten in het plaatselijke krijgsgevangenenkamp.

1986

23-12-08

Season 2. (1985)

allo 2

2.1. Six Big Boobies
Herr Flick wil van Lieutenant Gruber te weten komen welk van zijn drie exemplaren nu de echte Fallen Madonna with the big boobies is. Wanneer Edith het testament vindt van René laat ze het geld rollen teneinde een interessante (lees: bemiddelde) man aan de haak te kunnen slaan.

2.2. The Wooing Of The Widow Artois
René wordt geconfronteerd met een echt dilemma: hij moet kiezen tussen Yvette, Maria en Edith die als zijn weduwe al zijn geld heeft..

2.3. The Policeman Cometh
De 2 Britse piloten staan als koe verkleed in de weide, wachtend om opgehaald te worden door één van hun vliegtuigen. Jammer genoeg landt het vliegtuig niet, maar springt de meest bekende politie-officier in het westelijk halfrond eruit: Officer Crabtree, de man spreekt afgrijselijk Frans en werd gestuurd door de "British Ontelligence".

2.4. Swiftly And With Style
René en Hans keren terug in de gestolen tank van Gruber, maar Herr Flick zit hen op de hielen. Monsieur Alphonse probeert de weduwe Artois te verleiden terwijl Michelle van het verzet op een nieuw plannetje broedt om de Britse piloten te helpen ontsnappen.

2.5. The Duel
Monsieur Alphonse wil het opnemen tegen René in een duel om uit te maken wie de hand van weduwe Artois zal krijgen. Terwijl René probeert hieronder uit te komen, wordt de zijden ballon voor de ontsnapping van de piloten naar een schuur gebracht.

2.6. Herr Flick's Revenge
René ontsnapt aan het duel met monsieur Alphone en 'the resistance' leent hem de kleren van een verzetsmeisje om onder te duiken. Uiteindelijk belandt René in de kelder van Herr Flick waar die hem samen met de kolonel en de kapitein aan een serieuze ondervraging onderwerpt.

1985